Iarna car si vara sanie – un proverb pentru parinti calculati

//Iarna car si vara sanie – un proverb pentru parinti calculati

Iarna car si vara sanie – un proverb pentru parinti calculati

Bunul gospodar e ca sahistul, calculat si cu simtul anticiparii actiunilor. Mai exact spus, parintele este un bun gospodar daca planifica vara niscai sedinte de initiere (sau, functie de gradul de initiere, antrenamente de sah)  pentru nazdravanul sau copil. Taticii si mamicile care au copii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani, nu trebuie sa iroseasca vacanta. In septembrie, odata cu inceperea anului scolar, copilul intra in ritmul sufocant al programei scolare. Optiunile de timp liber se ingusteaza incredibil, se intra in „criza de timp”, dispar „ferestrele”, obosim copilul…

Acum este timp pentru sah!

 

Copilul tau inca nu cunoaste regulile jocului? Nicio problema! Cumpara o garnitura de piese, o tabla si o carte de sah. Vezi pentru o achizitie corecta cateva site-uri de specialitate: www.magazinuldesah.ro; www.masterchess.ro; www.sahmag.ro. Cat de des poti, aseaza-te o jumatate de ora langa copil, citeste-i si arata-i miscarile de sah. Invata alaturi de el, bucura-te de aceste momente. Sunt clipe unice! Copilul tau va dobandi abilitati noi, utile atat la scoala , cat si in viata.

 

Copilul tau cunoaste regulile jocului? Le-a deprins deja? Arata-i frumusetea jocului. Intra pe You Tube, cauta tutoriale pentru copii. Implica-te! Rezolva impreuna cu prichindelul cateva combinatii simple de mat. Cauta o scoala de vara! Daca nu te descurci, contacteza-ne! Suntem dornici sa te ajutam si sa-l indrumam pe micut/micuta in fascinanta lume a celor 64 de patratele.

Nu pierde timpul! Vara trece repede. Un sah magnetic si o carticica cu diagrame incap, fara indoiala, in orice bagaj de vacanta. 

2018-06-29T20:04:09+00:00 29 iunie 2018|Categories: Blog|Tags: , , , |

Leave A Comment