Final palpitant de concurs Casa Sahului!

/, Concursuri/Final palpitant de concurs Casa Sahului!

Final palpitant de concurs Casa Sahului!

12 participanti la sah rapid (10 minute/jucator/partida), doua grupe sistem turneu de cate 6 si apoi incrucisari in diagonala (locul 1 cu 2 din cealalta grupa, 2 cu 1, 3 cu 4, samd). Un castigator clar (Darius Constantin-Ciuntu), un turneu frumos cu un „final four” extrem de incins: 1. Darius Constantin-Ciuntu (Oxygen Bucuresti) 2. Mihai Urjan 3. Nicolas Muresan 4. Adrian Sima (toti Casa Sahului).

Felicitari tuturor participantilor! Concursul a fost dedicat copiilor nascuti dupa 01.01. 2009 cu CIV mai mic de 1050. Numar limitat de locuri: maxim 12 participanti.

Clasamentul complet: 
1. Darius Constantin-Ciuntu (Oxygen Bucuresti) 
2. Mihai Urjan 
3. Nicolas Muresan 
4. Adrian Sima (toti Casa Sahului) 
5. Alexandru Popescu (Juventus Bucuresti) 
6. Andrei Bochis 
7. Matei Dragostin 
8. Matei Nistor 
9. Andrei Baltag 
10. Lidia Bochis 
11. Andrei Popescu (toti Casa Sahului) 
12 . Andreea Anghel (Juventus Bucuresti)

De remarcat faptul ca Darius Constantin-Ciuntu (nascut 2010) a realizat un procentaj de 100%: 7 victorii din 7 posibile, jucand cu siguranta unui bun si experimentat jucator de concurs. Mihai Urjan (nascut 2012) a realizat o frumoasa surpriza, clasandu-se in fata unor competitori cu mai multa experienta. Nicolas Muresan (nascut 2011) putea mai mult, daca ar fi jucat cu mai multa dezinvoltura partida din semifinala contra lui Darius. Adrian Sima a pornit ca din tun, dar inca nu poate ramane concentrat pe toata durata competitiei.

Cu mai multa atentie si Andrei Bochis si Matei Dragostin puteau obtine un rezultat mai bun.

Matei Nistor si Andrei Popescu au fost pentru prima data implicati intr-un concurs de sah; s-au comportat minunat, au jucat cu optimism, si au suportat infrangerile cu zambetul pe buze, ca niste viitori campioni.
Ca o observatie generala, toti copiii de la Casa Sahului trebuie sa mai munceasca in zona tactica, rezolvand cele 6 diagrame/zi din volumul de combinatii. Sahul la aceasta varsta este 99% bazat pe joc combinativ.

Au fost rasplatiti cu medalii si cupe jucatorii clasati pe primele 3 locuri. S-au acordat diplome, dulciuri si cadouri surpriza din partea Mosului pentru toti concurentii, totul intr-o atmosfera de exceptional fair-play, de minunata colegialitate.

Vom relua concursurile Casa Sahului in luna ianuarie 2019, probabil in acelasi format, cu numar limitat de participanti.

2019-01-24T13:55:08+00:00 02 ianuarie 2019|Categories: Blog, Concursuri|Tags: , , |

Leave A Comment