0744 754 597 | office@casasahului.ro | Pagina noastră de Facebook
A.C.S. Casa Șahului organizează Cursuri de Șah Inițiere și Performanță pentru copiii cu vârste între 5–14 ani.
Șah-ul dezvoltă: Memoria, Gandirea logică, Creativitatea și Imaginația, Puterea de Concentrare, Atenția Distributivă.
Cursuri la club:
Locația 1: Str. Cenușeresei, Nr.2, sector 2, zona Moșilor-Obor, București
Program: Luni, Miercuri, Vineri – 17:30 – 20:00; Sambata – 10:00 – 12:00
Locatie 2: Str. Nicolae Leonard, Nr.3, sector 2, Zona Vatra Luminoasă, București
Program: Luni, Vineri – 12:00 – 13:00; Miercuri – 16:00 – 17:00

Sâmburel, Curs „Inițiere”

Curs dedicat copiilor care încă nu știu să mute toate piesele sau care nu stăpânesc toate regulile jocului de șah (en-passant, rocada, matul, patul,etc.) 1 ședință pe săptămână. Ședința durează 60 minute. Preț curs: 100 RON/lună (4 ședințe/lună)

Cireșar, Curs „Spre Performanță”

Curs dedicat copiilor care știu să mute toate piesele, care stăpânesc toate regulile jocului de șah (en-passant, rocada, matul, patul,etc.) și care doresc să învețe secretele șahului. 2 ședințe pe săptămână. Ședința durează 60 minute. Preț curs: 160 RON/lună (8 ședințe/lună)

Stejar, Curs „Performanță”

Curs dedicat copiilor care doresc să aprofundeze tainele șahului pentru dezvoltarea lor intelectuală sau care intenționează să joace în competiții, studiind la nivel avansat: deschideri, combinații, finaluri complexe, strategie, analize partide mari maeștrii, etc. Copiii cu rezultate bune și foarte bune vor fi legitimați în cadrul clubului și înscriși la diverse competiții de copii și juniori, beneficiind de asistența antrenorilor ACS Casa Șahului. 2 ședințe pe săptămână. Ședința durează 90 minute. Preț curs: 200 RON/lună (8 ședințe/lună) Grupele vor avea minim: 5 copii; maxim: 12 copii. Prețurile sunt pentru cursuri lunare și se achită în avans, la începutul lunii.
A.C.S. Casa Șahului asigură Table + Garnituri piese șah, furnizând gratuit, odată cu evoluția copilului, material editat pentru studiu individual și pentru temele de casă. Evaluarea copiilor doritori să participe la curs se face într-o singură ședință, fără a necesita costuri din partea părinților. Cursurile se pot desfășura și la locația aleasă de un minim de 6 părinți ai copiilor din grupa respectivă.