Despre noi 2018-01-03T13:53:18+00:00

“Sahul este un joc util si onest, indinspensabil in educarea celor tineri Simon Bolivar

Casa Sahului este un proiect sahist initiat de MF Mihai-Catalin Panait (vezi certificari), din dorinta de a contribui la dezvoltarea sahului romanesc, din speranta ca, prin cunoasterea fascinantului joc, vom putea oferi copiilor si parintilor acestora o alternativa sanatoasa de petrecere a timpului liber, din credinta ca Sportul Mintii este esential in formarea unui caracter puternic, de Campion!

Casa Sahului inseamna o echipa de antrenori si instructori sportivi, coordonati de MF Mihai-Catalin Panait, convinsi ca pot transforma in realitate sloganul: „Pregatim Campioni!”. Noi nu pregatim jucatori care doar sa joace sah foarte bine. Noi pregatim campioni din toate punctele de vedere, care sa poata face fata oricarei provocari, indiferent ca sunt la tabla de joc sau in viata de zi cu zi.

Formam caractere

Dezvoltam abilitati

Memorie – Gandire logica – Creativitate – Imaginatie

Aptitudini Matematice

Putere de Concentrare

Sahul este Stiinta, Arta si Sport! Sahul are efecte pozitive in plan moral si social, sporeste performantele scolare ale copiilor, favorizand integrarea copiilor intr-o echipa, respectul fata de ceilalti, respectarea unor reguli.

Casa Sahului isi propune:

  • Atragerea si instruirea scolarilor
  • Initiere si Performanta pentru copii (5 – 14 ani)
  • Organizarea si desfasurarea activitatii de performanta in zona sahului juvenil bucurestean
  • Organizarea de competitii sahiste pentru copii si juniori.

Certificari MF Mihai-Catalin Panait

Această prezentare necesită JavaScript.