Vara copiii joaca sah!

//Vara copiii joaca sah!

Vara copiii joaca sah!

Casa Sahului nu intra in vacanta!

Invitam copiii in aceasta vara sa participe la cursurile de sah, dedicate atat incepatorilor (cursuri de initiere sah pentru copii 5-12 ani), cat si avansatilor, dornici de performanta in sah. Este indicat ca aceste sedinte de pregatire sa se desfasoare in format intensiv ( 3-4 sedinte pe saptamana, daca se poate timp de cel putin 3-4 saptamani). Notiunile se vor fixa mai bine, fara a fi alterate de presiunea calendarului scolar.

Pot participa la aceste cursuri si copii legitimati la alte cluburi, fireste cu acordul acestora. Nu suntem partizanii unei pregatiri inguste de club; credem in schimbul de experienta si in adevaratul spirit sahist de competitie. Mergem pe ideea ca un copil poate invata mai bine, mai profund, atunci cand intalneste diverse metode de antrenament. Efectiv ne jucam!

Conceptia noastra in invatarea si aprofundarea sahului se bazeaza pe joc si joaca. Sahul este cel mai vechi joc, fiind un mijloc extrem de eficient de a dezvolta atat inteligenta, cat si placerea intrecerii sportive. Placerea ludica de a ne juca, de a improviza, de a cauta imaginarul vor fi stimulate de predarea inovativa a antrenorilor nostri, condusi de Maestru FIDE, antrenor Mihai Panait.

Mai nou, am introdus in programa noastra un curs de sah pentru corporatisti, structurat pe 5 lectii pluridisciplinare care vor dezbate similitudinile dintre strategia in sah si cea din afaceri, dintre motivele tactice si speculatiile bursiere, dintre anticiparea sahista si prognozele bursiere. Un curs viu pentru adultii dornici sa progreseze prin sah!

2018-06-20T11:37:12+00:00 20 iunie 2018|Categories: Blog|Tags: , , , , , |

Leave A Comment