Cupa „Ghiocel – Casa Sahului” a fost cucerita de Mihai Urjan!

/, Concursuri/Cupa „Ghiocel – Casa Sahului” a fost cucerita de Mihai Urjan!

Cupa „Ghiocel – Casa Sahului” a fost cucerita de Mihai Urjan!

La clubul Casa Sahului s-a desfasurat o noua competitie de antrenament, la start aflandu-se 15 tineri sahisti nascuti dupa 01 ianuarie 2009. Printre micutii sahisti de la Casa Sahului, antrenati de Mihai Panait, s-a aflat si un „oaspete”, Alex Paun, legitimat la CSM Bucuresti, pregatit de Bogdan Ulian. Evolutia micului Alex a fost foarte buna, clasandu-se pe locul 2, dupa un baraj disputat ( si castigat!) cu Andrei Baltag, Matei Dragostin si Razvan Haiducu.

S-a jucat Sah rapid, 7 runde, la 10 minute/jucator, fara increment, cu pierderea partidei la 3 mutari imposibile. Micutii debutanti au jucat cu mult entuziasm, cu mare placere, cu dezinvoltura. A castigat cel mai experimentat jucator, Mihai Urjan, un sahist extrem de talentat, de mare perspectiva, nascut in ianuarie 2012. Mihaita a pierdut in prima runda cu 4 pioni in plus, fiind facut mat pe ultima linie cu turnul. Dupa aceasta scapare inexplicabila, Mihaita s-a mobilizat si a castigat 6 partide la rand. O victorie clara a unui viitor campion!

Dupa un baraj „democratic”, locul 3 a fost ocupat de Andrei Baltag, sahist ambitios, muncitor, dedicat. Un copil care progreseaza pas cu pas, fiind in acelasi timp un foarte bun sportiv de arte martiale.

Pe 4 si 5, Matei Dragostin si Razvan Haiducu, cu mari posibilitati de progres, sahisti talentati, dar care in acest concurs au avut cateva ezitari.

Clasament final:

 1. Mihai Urjan, 6 puncte din 7 posibile.
 2. Alex Paun , 5 puncte
 3. Andrei Baltag , 5 puncte
 4. Matei Dragostin, 5 puncte
 5. Razvan Haiducu, 5 puncte
 6. Silvia Marcu, 4 puncte
 7. Matei Gligor , 4 puncte
 8. Irina Martin, 3,5 puncte
 9. Matei Nistor, 3,5 puncte
 10. David Susea, 3 puncte
 11. Andrei Popescu, 3 puncte
 12. Radu Marcu, 3 puncte
 13. Mara Predescu, 3 puncte
 14. David Piscu, 2 puncte
 15. Mara Susea, 2 puncte

 

 

 

 

2019-02-26T18:25:00+00:00 26 februarie 2019|Categories: Blog, Concursuri|Tags: , , , |

Leave A Comment